Diensten van TuinProfijt

Tuinprofijt wil het beste uit je tuin halen, mijn slogan is dan ook 'haal meer profijt uit je tuin' er zijn zoveel dingen mogelijk met je tuin en dat hoeft echt niet de hoofdprijs te kosten. Met de onderstaande diensten kan ik je in raad en daad bijstaan bij het verwezenlijken van je droomtuin.

Tuinaanleg

Het aanleggen van een tuin is vakmanschap, het vergt inzicht om de juiste materialen en planten te gebruiken. Elke klant is uniek, evenals de omgeving van de tuin. Bij mij begint het proces altijd met een doordacht tuinontwerp. Hieronder zie je stap voor stap hoe ik te werk ga.

lees verder

Tuinonderhoud

De tuin is een plek waar je lekker wilt relaxen na een drukke werkweek. Voor een bedrijf is het meer een visitekaartje voor bezoekers, het geeft een chique uitstraling als de hagen strak zijn en de planten groeien en bloeien. Om dit resultaat te bereiken is periodiek onderhoud van de tuin nodig.

lees verder

Boomverzorging

Bomen geven een compleet plaatje aan de tuin, ze zorgen voor hoogte en hebben vaak mooi blad. Voor de warme zomers geven ze schaduw en koelte, ze sieren de omgeving met hun fraaie habitus, kortom bomen zijn onmisbaar.

lees verder